ENGLISH ENG ENGLISH
Kezdőlap/ Könyvajánló/ Wim Wenders: Instant Stories

Wim Wenders: Instant Stories

Fotó: Kiss Imre

Wim Wenders – a neves filmes és az új német mozi mozgalom tagja – nemzetközi hírnevét az állóképek világában is megteremtette. Míg korábbi kiállításaival a nagy formátumú színes fotóira összpontosított, most megnyitotta Polaroid kincsesládáját, amelyet az 1970-es és 1980-as években készített.

Baráti portrék, színészek és személyes hősök; ajándéktárgyak és események egy fiatal, filmes életéből; az Egyesült Államokban tett első utazásainak benyomásai, az amerikai tévékészülékek filmes ikonjai, a 1970-es évekbeli tartományi németországi mozik és még sok más érdekesség megtalálható felvételein. A világ körüli forgatások izgalma a kaland, a kíváncsiság és a nyugalom elegyévé válik.

Wenders instant fényképei összefonódnak saját történeteivel, emlékeivel és fantáziájával, amelyek a képeket intim és költői utazássá teszik. Az Instant Stories a rendező korai éveiben készült munkáinak lenyomata, miközben ő a világhírre emelkedett olyan filmekkel, mint A skarlát betű, Alice a városban, Téves mozdulat, Az idő múlása és az Amerikai barát.

 

Kiadó: Thames & Hudson , 2017
Oldalszám: 320 oldal
Kötés: keménytáblás
ISBN: 9780500544785
Nyelv: angol
Ár: 16.900,- Ft.

A honlapon szereplő könyvárak tájékoztató jellegűek, az aktuális árakról és készletről az alábbi elérhetőségeken érdeklődhet:

Mai Manó Könyvesbolt
1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: 0630 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu