ENGLISH ENG ENGLISH
Kezdőlap/ Események/ BAW: Tárlatvezetés Timár Katalinnal

BAW: Tárlatvezetés Timár Katalinnal

Tárlatvezetés Timár Katalin kurátorral a Bauhaus 100. A zseniális kísérletező: Moholy-Nagy László fotográfiái című tárlaton.
2019. április 13. szombat 18.00-19.00
Mai Manó Ház

Timár Katalin kurátor és művészetelmélettel foglalkozó szakember. 2002 óta a budapesti Ludwig Múzeum – Kortárs Művészeti Múzeum kurátora. 2007-ben az 52. Velencei Biennálén az általa kurátorként jegyzett magyar pavilon elnyerte a legjobb nemzeti pavilonnak járó Arany Oroszlán díjat (a kiállító művész Andreas Fogarasi közreműködésével). Doktori fokozatát a PTE Nyelvtudományi Doktori Programjában szerezte 2013-ban, disszertációját az October amerika művészetelméleti folyóirat fotóelméletéről írta.

1996-ban az Ernst Múzeumban kurátora volt a párizsi Pompidou Központ anyagából rendezett Moholy-Nagy László Fotogramok című kiállításnak.

Az esemény Budapest Art Week karszalaggal látogatható. A programon való részvételhez szükséges karszalag a Mai Manó Házban megvásárolható, bevételével intézményünket támogatja.
https://www.bpartweek.hu/hu/programok/tarlatvezetes-timar-katalin-kepzomuvesszel-a-bauhaus-100-a-zsenialis-kiserletezo-moholy-nagy-laszlo-fotografiai-kiallitason/

 

Jegyárak:

  • napijegy: 2.000 Ft
  • diák/nyugdíjas 6 napos bérlet: 4.000 Ft
  • teljes árú 6 napos bérlet: 6.000 Ft

A Budapesti Tavaszi Fesztivállal közös program.