ENGLISH ENG ENGLISH
Kezdőlap/ Ajándékozzon egész évre szóló belépőkártyát a Mai Manó Házba!

Ajándékozzon egész évre szóló belépőkártyát a Mai Manó Házba!

Mint ahogy az elmúlt években, idén is kapható könyvesboltunkban a névre szóló Mai Manó Ház éves belépőkártya, mellyel 2019-ben az összes kiállításunk megtekinthető. Érdemes lesz ellátogatni hozzánk idén is, hiszen a Vissza a jövőbe – A 19. század a 21. században / Back to the Future – the 19th century in the 21st century című kiállítás mellett tavasszal Moholy-Nagy László munkáit is bemutatjuk.

Névre szóló éves belépőkártya, ára: 6000.-Ft (fotó: Kiss Imre)

A január végén nyíló Vissza a jövőbe – A 19. század a 21. században című kiállítás kortárs művészek munkáit vonultatja fel, akik olyan technikákat, eljárásokat vagy akár témákat alkalmaznak, amelyek bizonyos szempontból emlékeztetnek a 19. század első felének fotográfusai által is használt módszerekre. E művészek nemcsak ihletet nyernek a fotográfia hajnalának úttörő megoldásaiból, de rendhagyó ötleteikkel tovább is gondolják azokat. A kiállítás a Foam kezdeményezésében jött létre, együttműködésben a C/O Berlinnel.

Névre szóló éves belépőkártya, ára: 6000.-Ft (fotó: Kiss Imre)

 

Az éves belépőkártya mellett, egyszeri alkalomra szóló belépőjegyet is ajándékozhat családjának, barátainak vagy éppen saját magának.

Egyszeri alkalomra szóló tiszteletjegy, ára: 1500.-Ft (fotó: Kiss Imre)

 

Érdemes lesz ellátogatni hozzánk idén is, hiszen Dana Lixenberg, Weegee után, a Vissza a jövőbe – A 19. század a 21. században / Back to the Future – the 19th century in the 21st century című kiállításunk mellett 2019-ben is a fotográfia legizgalmasabb nemzetközi alkotóit hozzuk el a Mai Manó Házba.

 

Mai Manó Könyvesbolt
Nyitvatartás:
Hétfőn és ünnepnapokon zárva
Kedd – vasárnap: 12.00-19.00

1065 Budapest, Nagymező utca 20.
Telefon: +36 30 505 0622
E-mail: bookshop@maimano.hu

A félemeleti kisgalériában nemcsak megtekinthetők, hanem meg is vásárolhatóak a hazai és külföldi fotóművészek albumai, képeslapjai, eredeti fényképfelvételei, hogy otthon is elmerülhessünk a nekünk kedves alkotások között.
Lehetőségünk szerint beszerezzük a magyar könyvkiadás legfrissebb fotográfiai tárgyú kiadványait, folyóiratokat, az aktuális fotókiállítások katalógusait, illetve a ritkaságként nyilvántartott klasszikusokat, szakkönyveket.

 

Amennyiben szeretne értesülni kiállításainkról, eseményeinkről, legfrissebb híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

A hírlevél feliratkozással elfogadom a Magyar Fotográfusok Háza Nonprofit Kft. adatkezelési szabályzatában foglaltakat és beleegyezem az itt megadott személyes adataim, a hivatkozott dokumentumban foglaltak szerinti tárolásához és kezeléséhez.